jueves, 22 de junio de 2017

Cursos Mostra d'Estiu de Terrassa


Hola tothom!

Ja arriba la Mostra d'Estiu de Terrassa, i allà hi serem impartint una conferència i dos cursos intensius.

Si voleu apuntar-vos o teniu dubtes, només heu d'enviar-nos un correu electrònic a la nostra adreça.

Les inscripcions es fan per transferència bancària. Us donem les dades quan contacteu amb nosaltres.

A continuació, us deixem un petit resum de cada cosa:
VIDEOJOCS i SEXISME


El paper de la dona al món dels videojocs. Descripció:

Els videojocs són el canal narratiu més poderós en tota la història de la humanitat, i alhora són una grandíssima indústria cada cop més i més influent. Però mentre el cine i la música forcegen per trobar formes d'expressió més integradores, els videojocs, sovint adreçats als més joves, semblen atrapats a una època anterior. Sense demonitzar els videojocs, tractarem aquest tema en profunditat.

A qui va adreçat:

Qualsevol estudiant o aficionat a les arts audiovisuals, TIC o als estudis de gènere. Qualsevol interessat en videojocs, especialment dones. Qualsevol docent que busqui una manera d'introduir el tema de gènere a classe.

Objectius:

L'objectiu és explicar, de forma amena però concisa, el rol de la dona avui dia als videojocs, sigui com a treballadora, consumidora o element narratiu. De forma constructiva desglossarem les múltiples facetes d'aquest tema, com hem arribat fins aquí i què succeirà en el futur pròxim.

Metodologia:

Conferència amb abundant suport audiovisual. A l'acabar, tanda oberta de preguntes i respostes.

Programa:

.La presentació dura al voltant d'una hora i mitja, però és prou interessant i variada com per a no fer-se llarga. A l'acabar, el públic podrà compartir els seus dubtes.

Professorat:

Pedro Guerrero, redactor sobre noves tecnologies i crític de videojocs de PC, consola i mòbil. Imparteix conferències sobre videojocs i TIC de forma regular a instituts, centres cívics i associacions. Co-fundador de Ludologia BCN.

Calendari i horari:

13 de juliol, de 18:00 a 20:00

Durada: 2 hores

Lloc de realització: Vapor Universitari.

Preu: Gratuït.
____________________________________________________________________

ORATÒRIA ARISTOTÈLICA


Com redactar un discurs i posar-ho en escenaDescripció:

Ja a l'antiga Grècia l'art de parlar en públic era considerat noble i pràctic. Un art fred, precís i alhora meravellós, lluny dels paranys dels entabanadors o demagogs. En aquest breu curs aprendrem a redactar un discurs, sigui breu o llarg, i les pautes per posar-ho en escena amb seguretat i fermesa.

A qui va adreçat:

Estudiants de batxillerat, d'universitat, gent involucrada en associacions o, al cap i a la fi, qualsevol persona amb interès per l'art de parlar bé en públic.

Objectius:

L'objectiu és conèixer les bases de la redacció del discurs, sigui per a nosaltres o per a tercers, i adquirir uns coneixements bàsics de posada en escena. Serveix tant per petites intervencions en una assemblea com per a presentar un projecte o fer una conferència.

Metodologia:

Curs teòric-pràctic. Un cop tenim una base eficaç es dóna un assortiment de "trucs" perquè cadascú pugui adaptar-ho i afegir la seva empremta personal. Posarem en pràctica cada mòdul per separat i després ho anirem combinant tot plegat. Posarem alguns exemples reals, però la majoria de les vegades treballarem sobre les creacions in situ dels assistents.

Programa:

Dia 1: què és l'oratòria aristotèlica i quan s'aplica, quina és l'estructura del discurs i el perquè de tot plegat. Conceptes bàsics i mites.

Dia 2: anàlisi en profunditat del pathos, logos i ethos. Recursos i fal·làcies.

Dia 3: mnemotècnia, posada en escena i speakers' corner (final)

Professorat:

Pedro Guerrero, qui ha impartit cursos i tallers de comunicació, tan verbal com no verbal, a entorns tant diversos com el Centre Penitenciari Quatre Camins o a la zona alta de Barcelona, així com per a empreses i associacions. Té formació de RRHH i imparteix conferències de forma regular per a instituts i institucions. Co-fundador de Ludologia BCN.

Calendari i horari: 19, 20 i 21 de juliol, de 17:30 a 20:00

Durada: 7,5 hores

Lloc de realització: Vapor Universitari.

Preu: 50€ per persona.

____________________________________________________________________
NEGOCIACIÓ


Conceptes bàsics de negociació comercial i social 
Descripció:

La negociació, mig art i mig ciència, no només forma part de la nostra cultura, també és una competència que fem servir diàriament, encara que sovint a cegues. És llavors que bé mereix dedicar-li una estona a comprendre com funciona, no tant per aconseguir "avantatge" sinó per a arribar a acords ràpid i eficaçment.

En aquest taller s'ensenyen les bases teòriques de la negociació i la posarem en pràctica de seguida fent servir exemples reals. Tractarem la negociació comercial, la familiar i la política (o social), alhora que exposarem les diferències amb altres tipus de gestió de conflictes com la mediació i l'arbitratge.

A qui va adreçat:

No és necessària experiència ni dots comunicatives especials. Especialment adreçat a gent en grups o entorns assemblearis o associacions, però també a qualsevol interessat en conèixer els engranatges bàsics de la negociació.

Objectius:

L'objectiu és conèixer les bases de negociació i que aquestes puguin ser aplicades no només a entorns comercials, sinó també a altres qüestions o acords. Tenir unes pautes també per a ajudar als altres a posar-se d'acord.

Metodologia:

El curs és eminentment pràctic. És clar que s'ensenya una teoria i es donen pautes, però els exercicis estan dissenyats perquè els assistents aprenguin amb la pràctica. Cadascun dels tres mòduls treballa una part diferent de la negociació, ajuntant els tres tenim les bases de la negociació moderna.

Programa:

Dia 1: què és la negociació i per a què serveix. Negociació comercial i pràctica sobre aquest tema.

Dia 2: Guanyar-guanyar: negociació social i familiar. Negociació política. Pràctica de les dues. Conclusions finals.

Professorat:

Pedro Guerrero, qui ha impartit cursos i tallers de comunicació, tan verbal com no verbal a entorns tant diversos com el Centre Penitenciari Quatre Camins o a la zona alta de Barcelona, així com per a empreses i associacions de diferent caire. Té formació de RRHH i imparteix conferències de forma regular per a instituts i institucions. Co-fundador de Ludologia BCN.

Calendari i horari: 17 i 18 de juliol, de 17:00 a 20:00

Durada: 6 hores

Lloc de realització: Vapor Universitari.

Preu: 30€ per persona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario